Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,37 Ft
Euró
387,11 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
67,538 $

Már nem a Barcelona a második a spanyol bajnokságban

A Barcelona elvesztette a második helyét a spanyol bajnokságban, de lehetséges, hogy csak ideiglenesen.

...svg content...Fotó: EPA/Daniel Gonzalez
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid több mint magabiztosan vezeti a LaLigát, miután a Real Sociedad otthonában is nyert. Ez egy több mint fontos 3 pont volt számukra, és már csak alig pár pontra vannak attól, hogy övék legyen a bajnoki cím. Azzal, hogy a Barcelona kikapott a madridiak otthonában, minden reális esélyüket elvesztették.

Dühösek voltak a katalánok a meg nem adott góljuk miatt, ami botrányt is szült, de a 3 pont Madridhoz került. A Barcelona számára nem maradt más, mint a második hely, miután a Bajnokok Ligájából is kiestek. Xavi viszont meggondolta magát, így Barcelonában biztosan nem számolhatunk edzőváltással. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

A Girona, viszont felugrott a második helyre, köszönhetően annak, hogy 2-0-ra nyertek a Las Palmas otthonában. Ezzel újabb nagy lépést tettek meg afelé, hogy ott legyenek a Bajnokok Ligája következő szezonjában.

71 pontot számolnak jelenleg a 70 pontos Barca előtt, de a katalánok még nem játszották le a meccsüket, addig a Real Madrid 84 pontot gyűjtött eddig. A Barcelona csak hétfőn lép pályára odahaza a Valencia ellen, amit érdemes lesz figyelemmel követni, parázs meccs várható.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.