Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

Egyetlen gól döntött a Real Madrid meccsén

Mindössze egyetlen gól döntött a Real Madrid péntek esti mérkőzésén, így mindössze alig pár pontra vannak a spanyolok attól, hogy övék legyen a bajnoki cím.

...svg content...Fotó: EPA/Juan Herrero
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ideje nem kérdés, hogy a Real Madrid nyeri a LaLigát, miután a Girona nem bírta tovább a nyomást. Sokáig úgy tűnt, hogy valós eséllyel pályázhatnak a címre, majd az idény utolsó fele előtt megtört a lendületük, és azóta nem egy vereségbe futottak bele.

A Real Madrid nagy pofonnal küldte őket haza, és azóta a Barcelona is előzött. Papíron még mindig esélyesek arra, hogy visszavegyék a második helyüket, miután a Barcelona vereséget szenvedett a szuperrangadón a Santiago Bernabeuban, mindössze 2 ponttal számolnak kevesebbet. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A Real Madrid előnye azonban már 14 pont a Barcelona előtt, miután péntek este legyőzték a Real Sociedadot. Idegenben lépett pályára a királyi gárda, és mindössze egyetlen találat született a meccsen, amit a madridi csúcstehetség, a sokáig sérüléssel bajlódott Güler szerzett a 29. percben Carvajal passzából.

Pár perccel később ugyan Kubo egyenlített, akiért komoly az érdeklődés az átigazolási piacon, és nem mellesleg a Real Madrid játékosa is volt, elvették a gólját a VAR-os elemzést követően. 2019 és 2022 között volt tagja a madridiaknak, de soha nem kapta meg a lehetőséget, éveken át kölcsönben játszott, ám még mindig csak 22 éves.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.

Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A magyar miniszterelnök is mély együttérzését fejezte ki a történtek miatt, amiben egy 61 éves rendőr vesztette életét.