Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,84 Ft
Euró
386,47 Ft
Font
454,21 Ft
Bitcoin
69,477 $

VAR-hiba esetén a Real Madrid elleni meccs újrajátszását követeli a Barcelona elnöke

Joan Laporta egyértelművé tette, amennyiben bebizonyosodik, hogy VAR-hiba történt, úgy meg kell ismételni a vasárnapi, Real Madrid elleni Clásico-mérkőzést.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, a vasárnapi mérkőzésen a Real Madrid 3-2-es győzelmet aratott, miután Jude Bellingham belőtte a nyertes gólt, ezzel pedig a klub 11 ponttal hagyta le a Barcelonát a tabella élén. Joan Laporta azonban úgy véli, több vitatható esemény is történt azon a mérkőzésen, kiemelve Lamine Yamal gólját, melyet nem adtak meg a Barcának:

„Több vitatható esemény is volt a mérkőzésen, de van köztük egy olyan, mely döntő fontosságú, és megváltoztathatja a mérkőzés eredményét. Lamine Yamal „fantomgóljára” gondolok. Klubként biztosak akarunk lenni abban, hogy mi történt. Éppen ezért azonnal kérni fogjuk az esetről készült felvételek és hangfelvételek átfogó összegyűjtését.” Soron kívül Autoimmun betegségekre utalhat az, ha valakit gyakran gyötörnek rémálmok

Az ESPN szerint Laporta hangsúlyozta, amennyiben kiderül, hogy valóban VAR-hiba történt, úgy a Barcelona minden módjában álló intézkedést meg fog tenni annak érdekében, hogy a helyzet megoldódjon, de nem zárta ki az esetlegesen szükséges jogi lépéseket sem, hozzátéve:

„Ha bebizonyosodik, hogy ez egy szabályos gól volt, akkor továbblépünk, és kérni fogjuk a mérkőzés újrajátszását, ahogyan ez egy másik európai mérkőzésen is megtörtént egy VAR-hiba miatt.”

Az agyszövetek hibernálása többé nem sci-fi, már a károsodástól sem kell tartani

Nagyon fontos előrelépést értek el kínai orvosok, pár éve ez még elképzelhetetlen volt.