Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
69,907 $

A Real Madrid 3 pontot érő gólja a spanyol bajnokságból péntek estéről (videó)

A Real Madrid már pénteken pályára lépett, és páholyból, kényelmesen figyelheti a riválisok mérkőzéseit.

...svg content...Fotó: EPA/Juan Herrero
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A LaLiga sorsa gyakorlatilag a Santiago Bernabeuban dőlt el egy héttel ezelőtt, amikor a Barcelona vereséget szenvedett egy drámai és fordulatos mérkőzésen. A katalánok dühösek voltak a meg nem adott góljuk miatt, de még így is jelentős lett volna a hátrányuk az utolsó fordulók előtt.

Ezek után nem maradt más számukra, minthogy megőrizzék a második helyüket, mert csak 2 pont az előnyük a Girona előtt, akik még mindig nem mondtak le arról, hogy közvetlen a Madrid mögött zárják a szezont. Matematikailag adott lehet erre az esély, bár a Barcelona jobb formában van, és nemrég bejelentették, Xavi meggondolta magát. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

A Real Madridnál nem volt edzőkérdés, Ancelotti boldogan ül a királyi gárda kispadján, és hamarosan újabb trófeát szerezhet nekik. A Bajnokok Ligájában is ott vannak az elődöntőben, így ez ez újabb felejthetetlen idény lehet számukra.

Legutóbb a Real Sociedad otthonában léptek pályára, akik ugyan betaláltak a madridiak kapujába, a VAR-vizsgálat mindent felülírt. A sors furcsa fintora, hogy az a Kubo szerezte volna a gólt, aki éveken át volt a Madrid játékosa, de az igazi lehetőséget soha nem kapta meg, jelenleg pedig topklubok akarják szerződtetni. Hasonló helyzetben lehet, mint korábban Odegaard, aki azóta az Arsenal csapatkapitányává nőtte ki magát.

A 3 pont sorsát Güler döntötte el a 29. percben, miután kezdőként kapott lehetőséget. Ezen a mérkőzésen Valverde, V. Junior, Camavinga és Rüdiger is csak csere volt, ahogyan Vázquez. Nem lehetett azt mondani, hogy Ancelotti a legerősebb csapatát küldte volna fel a pályára, viszont így is meglett a 3 pont és a 14 pontos előny.