Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Videón a Real Madrid-Barcelona legbotrányosabb jelenete, gól volt?

A Real Madrid és a Barcelona történelmi meccset játszott egymással vasárnap este, amiről még sokat fognak beszélni egy bizonyos jelenet miatt.

...svg content...Fotó: EPA/JUANJO MARTIN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Real Madrid és a Barcelona évtizedek óta ádáz csatát vív egymással a LaLiga címéért, és ez most sincs másképp. Óriási a rivalizálás a két klub között, akik akár a Bajnokok Ligájában is egymásnak feszülhettek volna. A madridiak drámaian jutottak tovább az elődöntőbe, addig a katalánok drámai módon estek ki.

Kissé hihetetlen és szürreális, hogy a Real Madrid valahogyan kibírta a Manchester City nyomását, majd ezt követően kiejtették az angolokat. A Barca pedig egy már megnyertnek hitt párbajt bukott el a PSG ellen, így nem éppen a legjobb hangulatban hangolhattak a hétvégi csúcsmeccsre, ami a bajnoki címről döntött. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

A Barcelona a győzelmével izgalmasabbá tehette volna a végjátékot, ehelyett már 11 pont a hátrányuk a második helyen, így gyakorlatilag minden eldőlt. Lehetséges, hogy a Real Madrid duplázni fog, miután a Bajnokok Ligájában is jók az esélyeik.

Vasárnap este egy több mint fordulatos és izgalmas meccset nyertek meg a Barcelona ellen, akik kétszer is vezettek, de hiába. Nemcsak kiegyenlített, hanem fordítottak a hazaiak Bellingham 91. percben rúgott góljával. A döbbenet ült ki az arcokon, a Barcelona nem érdemelt vereséget, és ezt a madridiak is tudták.

A mérkőzés legvitatottabb jelenete óriási botrányt szült, és a közösségi médiában megint részlehajlással vádolják a játékvezetést. Egészen közelről nézhetjük meg a jelenetet, ahogyan a Real Madrid kapusa kiszedi a labdát, talán már a vonul mögül. A videós összefoglalót alább nézhetitek meg, benne minden fontos jelenettel.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.