Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

Összefoglaló videón a Barcelona drámai kiesése a BL-ből a PSG ellen

A piros lap mindent megváltoztatott, ami nagyon sokba került a Barcelonának, noha sima továbbjutásra álltak.

...svg content...Fotó: EPA/Alberto Estevez
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcelona és a PSG egy nagyon izgalmas első meccset játszottak Párizsban, aminek 3-2 lett a vége. A katalánok előnnyel fordultak, és minden jel arra mutatott, hogy ott lehetnek az elődöntőben, miután Barcelonában rendezték meg a visszavágót kedd este.

Jobban nem is kezdődhetett volna számukra a visszavágó, miután Yamal passzából Raphina már a 12. percben eredményes volt. A 29. percben azonban Araújo piros lapot kapott, ami gyakorlatilag eldöntötte a továbbjutás sorsát. Kovács István játékvezető igen nagy nyomás alá került ezzel, aki nem habozott kiállítani a játékost. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Röviddel ezután Dembélé egyenlített, míg a második félidő elején már a PSG volt előnyben Vitinha góljával. Xavi olyan dühös lett, hogy Kovács őt is kiállította, majd a lefújást követően szemtől szemben mondta a magáét neki, messze nem volt elégedett a játékvezetéssel, ahogyan a katalán szurkolók sem.

Mbappé kétszer volt eredményes, egyszer büntetőből, egyszer pedig akcióból. Akkor már minden eldőlt, és ezzel egy olyan mérkőzést veszített el a Barcelona, ami abszolúte a kezükben volt, és a piros lap nélkül valószínűleg most ők lennének ott az elődöntőben, és nem a tapasztaltabb játékosokból álló PSG.

A másik mérkőzés is drámain alakult, és noha az Atletico Madrid legyőzte odahaza a Dortmundot, egy nagyobb pofonba futottak bele Németországban. Ezzel a németek már elődöntőt játszhatnak, és adott az esély arra, hogy bejussanak a fináléba, akárcsak a PSG előtt, akik még mindig nem nyertek Bajnokok Ligáját.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.