Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Így ünnepeltette magát és a Real Madridot Bellingham a City ellen (videó)

Jude Bellingham ezzel valószínűleg nem vált túlságosan kedvenccé a Manchester City angol szurkolói előtt, de valahol érthető, ami történt.

...svg content...Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Jude Bellingham egy igazi világsztár, a Real Madrid történetének egyik legjobb igazolása, aki még mindig csak 20 esztendős. Nagyon fiatalon kapta meg a lehetőséget a felnőttek között, ugyanis már hihetetlen módon 2019-ben pályára léphetett a Birmingham színeiben Angliában, ami a nevelő együttese volt.

Nem sokkal később a Dortmund játékosa lett, onnan pedig a Real Madridhoz igazolt 2023-ban. Mindent nagyon fiatalon ért el, és a spanyolok egyik legfontosabb láncszemé vált, aki noha középpályás, már 16 gólnál jár Madridban, ami megint csak egy hatalmas eredmény. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A klasszis csatárok örülnének ilyen teljesítménynek, amit 24 meccs alatt hozott össze, és még egy sérülés is belefért ebbe. Szerdán is fontos szerepet játszott a Bajnokok Ligájában, ahol a Manchester Cityt búcsúztatták, bár finoman szólva sem ez volt a legjobb meccsük, mert az angolok totálisan ledominálták őket.

Olyan szintű dominanciát mutattak, hogy gólokkal kellett volna verniük a spanyolokat. Nem így lett, Guardiola pedig szomorúan nyilatkozott, mert tudta jól, minden a kezükben volt, de a büntetők döntöttek, ahol bárki nyerhet. Ancleotti sem tagadta, hogy védekeztek, kár is lett volna, mivel az egész játékuk erre épült.

Jude Bellingham a győzelem után kirohant a maroknyi madridi közönséghez, hogy együtt ünnepeljenek. Egészen közelről videózták, ahogyan a 20 éves angol ünnepel, és még nagyobb hangulatot generált a lelátón. A következő állomás már az elődöntő lesz, onnan pedig egyetlen lépé a fináléig.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Rekordszámú független jelölt indul a júniusi önkormányzati választásokon

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint a júniusi önkormányzati választáson 7680 polgármesterjelölt vesz részt, akik közül többségük, 6297 függetlenként indul.

Napokon belül ismertté válhatnak a közmédiás EP-vita részletei

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.