Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

A Real Madrid edzője elárulta, mit mondott neki Guardiola a BL-kiesés után

Pep Guardiola mondott pár szót Carlo Ancelottinak azt követően, hogy a Real Madrid kiejtette a Manchester Cityt a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Érdekes két estén vagyunk túl, miután a Barcelona és az Atletico Madrid sincs játékban. Sőt, egy nappal később a címvédő Manchester City és az Arsenal is búcsúzott, így már egy angol sincs ott a legjobbak között, szemben a két némettel. Guardiola csalódott volt, ugyanakkor büszke is, míg Ancelotti érezte, ezt a párharcot csak büntetőkkel nyerhetik meg.

„Ez volt az egyetlen módja annak, hogy továbbjussunk. A büntetők egy szerencsejáték, de biztam a játékosokban. Azt mondták, nyerni fognak, Lunin azt mondta, védeni fog… Végül jól alakultak a dolgok. Láttam az összes büntetőt, bár egy kicsit hátrébb akartam állni. Nagyon jól végeztük el a büntetőket, és Rüdiger különösen meglepett. Ebben a szezonban eddig nem lőttük jól a büntetőket, de most jól csináltuk.” Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

„Jól kezdtünk, megszereztük a vezetést, majd elkezdtünk szenvedni, küszködni… Túl sokszor kerültünk le a blokkról, addig a City jobban irányított, bár ez eddig is így volt. Szerintem nagyon jól védekeztünk.” – mondta Ancelotti a mérkőzést követően, mialatt természetesen a Manchester City edzője is szóba került.

„Gratulált a kvalifikációhoz, sok szerencsét kívánt nekünk, úriember volt, ahogyan mindig is az volt, és ahogyan a klub is, az úriemberek klubja.” – idézte a MARCA. Vasárnap viszont újabb kemény meccs vár a Real Madridra, a Barcelona ellen vívnak meg a LaLigában, az a Barcelona ellen, akik drámai körülmények között estek ki a Bajnokok Ligájából.

„Nincsenek fizikai problémáink, vasárnapig rengeteg időnk van regenerálódni, nyugodtan aludhatunk, majd reggel úgy kelhetünk, hogy valami nagyot vittünk véghez. Mindenki azt hitte, ez a meccs elment, de a Madrid soha nem adja fel, mivel a Madrid soha nem hal meg.”- tette egyértelművé az olasz edző.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.