Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Mbappé új szintre helyezte a PSG-t, ez lett a Barcelona veszte?

Nem mindenki a Barcelona kiállításában látja a katalánok kiesését a PSG ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

...svg content...Fotó: EPA/Alejandro Garcia
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Barcelona már nem része a Bajnokok Ligája küzdelmeinek, pedig úgy tűnt, hamar eldöntik a kérdést a visszavágón, majd jött a piros lap. Ez olyannyira megzavarta a hazaiakat, hogy a PSG elkezdte szórni a gólokat, Mbappé például duplázott.

Xavi rettentő dühös volt Kovács István játékvezetőre, és közölte vele a pályán, katasztrofális munkát végzett. A kiállított edző nagyon mérges volt a magyar bíróra, akárcsak a szurkolók, míg Luis Enrique, a PSG edzője szerint akkor is nyertek volna, ha nem emberelőnyben játszanak több mint 1 órát. Ezzel azért tudnának vitatkozni az emberek, nemcsak a szakértők, de az biztos, hogy Mbappé különbséget jelentett. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

„Mbappé vitathatatlanul a csapat vezére volt ma. Nézzék meg, mekkora nyomás nehezedett az egész csapatra. Kylian, Ous, és Brad… ez mindannyiunk sikere. Amikor Kylian képes erre, akkor sokkal de sokkal jobbak vagyunk.” – reagált a PSG edzője, akivel egyet lehet érteni, meg Mbappé messze gyengébben játszott Párizsban, aminek meg is lett az eredménye.

„Ebben a szezonban a szurkolók végig velünk voltak, még az elején is, amikor nem tudtunk eredményesek lenni. Látva a csapatot, mely keményen dolgozik és küzd, azt hiszem, érzik, hogy mi egy csapat vagyunk, függetlenül az eredményektől, de a kezdetektől fogva haladunk előre.” – f fogalmazott a Barcelona korábbi edzője.

„Szóval a szurkolók és a csapat kapcsolata erős, pozitív érzést kelt. Most eljött az ideje a chip-cserének, reálisnak lenni minden verseny kapcsán, mert ott a lehetőség, hogy mindent megszerezzünk.” – tette hozzá a kiváló edző az ESPN hasábjain.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.