Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,08 Ft
Euró
387,01 Ft
Font
454,63 Ft
Bitcoin
69,838 $

Mbappé büszke arra, hogy kiütötték a Barcelonát a Bajnokok Ligájából

A PSG csatára nagyon is büszke arra, hogy kiejtették a Bajnokok Ligájából a Barcelonát kedd este idegenben.

...svg content...Fotó: EPA/Alberto Estevez
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A PSG hátrányból várta a folytatást a Barcelona otthonában a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Végül kiesett a Barca, méghozzá több mint drámai körülmények között, ami miatt Xavi nagyon dühös volt Kovács István játékvezetőre. A katalánok edzője is piros lapot kapott, addig a PSG vezetője szerint akkor is nyertek volna, ha nem játszanak emberhátrányban, amivel sokan tudnának vitatkozni.

Mbappé is megtette a maga körét, két gólt rúgott a Barcelonának, és ezzel ott van az elődöntőben a Dortmunddal. Hamarosan a Real Madrid és a Manchester City is összecsap egymással, ezúttal Angliában, míg az Arsenalnak Münchenben kellene valahogyan nyernie, ami nem lesz egyszerű feladat. Soron kívül Vörös szuperóriás csillag szomszédságában csodálhatjuk meg a holnapi teliholdat

„Az az álmom, hogy megnyerjem a Bajnokok Ligáját Párizsnak. Az első naptól kezdve büszke vagyok arra, hogy a PSG-nél vagyok. Nem azért, mert vannak jó és rossz időszakok, mivel ez megviseli a büszkeségemet.” – idézte az ESPN Mbappét azt követően, hogy kiejtették a Barcelonát a Bajnokok Ligájából.

„A büszkeség arról szól, hogy a klubért játszhatok, hazám fővárosának klubját képviselhetem, ami különleges számomra, és ott nőttem fel. Párizsiként átélni egy ilyen estét, nagyszerű élmény. Még egy lépés van hátra a Wembleyben megrendezésre kerülő döntőig, szóval nyugodtnak kell maradnunk.” – hangsúlyozta a klasszis csatár.

„Egy nagyszerű csapatot győztünk le ma este, de ha még veszíttetünk is volna, büszke lennék arra, hogy párizsi vagyok. Most már biztos, hogy az ilyen estéken, mint ez, még nagyobb bennem a büszkeség. Nagyon boldog vagyok, és egy olyan csapatot győztünk le, akiket szerettünk is volna legyőzni, és közelebb kerülni a döntőhöz. Ez a szurkolóknak szól, akik eljöttek ide, hogy támogassanak bennünket, és az otthoniaknak. Ez egy olyan este, melyre büszkék lehetünk.”

Megtalálhatták az allergia ellenszerét, saját immunrendszerünk lehet a kulcs

Százmilliók küzdenek a kellemetlen tünetekkel, most két kutatócsoport is új eredményekkel kecsegtet.