Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Xavi nagyon ideges Kovács István játékvezetőre a Barcelona kiesése után

Kovács István játékvezető és Xavi valószínűleg nem lesznek barátok, a katalánok edzője nagyon dühös a bíróra a Barcelona-PSG Bajnokok Ligája mérkőzésen történtek miatt.

...svg content...Fotó: EPA/Alejandro Garcia
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcelona már nincs harcban a Bajnokok Ligája győzelemért, noha abszolúte a kezükben volt a továbbjutás sorsa. Drámai módon estek ki a PSG ellen, miközben egy piros lap mindent befolyásolt. Kovács István játékvezető nagyon sok kritikát kapott emiatt a Barcelona részéről, és Xavi igencsak bosszús.

„Bosszúsak vagyunk!” – kezdte Xavi, aki szerint a piros lap mindent befolyásolt. „Jól szervezettek voltunk 11 a 11 ellen. Ez teljesen megváltoztatta a dolgokat. Számomra túl sok volt.” – mondta a piros lapról a Barcelona edzője, aki rendkívül elégedetlen volt Kovács bírói munkájával, aminek hangot is adott. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

„A játékvezető nagyon rossz volt. Mondtam is neki, hogy katasztrófa volt.” – fogalmazott egyértelműen Xavi, aki szerint ezzel Kovács erősen hatással volt a mérkőzés eseményeire. „Nem szeretek a bírókról beszélni, de ki kell mondani. Nem értem ezt.” – idézte az ESPN a katalánok edzőjét, aki dühös.

„Nem jó dolog, ha 10 főre csökken a játékosok létszáma, és onnantól kezdve egy másik mérkőzés kezdődik. Bármennyire is a mérkőzésről beszélünk, a piros lap mindent fémjelez.” Xavi annyira dühös volt, hogy ő is piros lapot kapott, és a második félidő legnagyobb részét már nem tölthette a pálya szélén.

„Ez egy hiba volt a részemről, az én hibám volt.” – vállalta a felelősséget. „Megvolt a lehetőségünk az egyenlítésre, amikor Gündogan kapufát lőtt, és a piros lap előtt két góllal mehettünk volna, amikor a lövés éppen hogy csak fölé ment. Szerettem volna, ha a mérkőzés ideje alatt 11 a 11 ellen játszik. Ez egy felesleges piros lap volt.”