Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

A PSG edzője nem akar Kovács játékvezetőről beszélni, szerinte piros nélkül is nyertek volna

A PSG edzője, Luis Enrique elutasította azt a lehetőséget, hogy Kovács István játékvezetőről beszéljen, aki hamar kiállította a Barcelona egyik játékosát a Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóján.

...svg content...Fotó: EPA/Siu Wu
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Minden jel arra mutatott, hogy a Barcelona lesz ott az elődöntőben, és nem a PSG, miután idegenben legyőzték a párizsiakat, majd odahaza hamar megszerezték a vezetést. Röviddel ezután megfogyatkozott a Barca egy piros lap miatt, amit Xavi túlságosan is szigorúnak ítélt, és kemény kritikákat fogalmazott meg Kovács István játékvezetővel szemben.

10 emberrel már nem tudott mit kezdeni a Barcelona a PSG-vel, bár így is betalálhattak volna. Gündogan és Lewandowski nagyon közel jártak a gólhoz, ám nem volt szerencséjük, míg a franciák magabiztosan jutottak tovább a piros lap után. Xavit is kiállította Kovács a dühöngése után, majd a lefújást követően Luis Enriquét szintén megkérdezték a játékvezetésről. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

„Nnem beszélek a játékvezetőkről. Nem néztem vissza, csak élőben láttam. Edzőként töltött időm alatt soha nem ítélkeztem a játékvezetők felett. Arra koncentrálok, amit irányítani tudok.” – idézte a PSG edzőjét az ESPN a meccs után, amit a Barcelona furcsa gólokkal veszített el, így a negyeddöntőt is.

A PSG edzője szerint piros lap nélkül is nyertek volna

„Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, és az érzés, amikor gólt lőttek Lamine Yamal briliáns játéka után, kicsit olyan volt, mint az első meccsen. Nem érdemeltünk vereséget az elmúlt héten, és ma este sem érdemeltük meg azt, hogy hátrányban legyünk.” – fogalmazott a PSG csapatának első embere.

„Ugyanakkor a játékosok hite kivételes volt, és onnantól kezdve felnőttünk a játékhoz. Nyilvánvalóan a piros lap tényező volt ebben, de ettől még tudunk kell, hogyan játsszuk le ezeket a meccseket, és nem szabad hibázni. Őszintén szólva úgy vélem, a piros lap nélkül is nyerünk, bár ezt nem tudom bizonyítani.”

A Barcelona edzőjeként 2017-ben 6-1-re nyertek a PSG ellen, és a franciák számára ez volt az első olyan alkalom, hogy az első mérkőzés elvesztése után jutottak tovább a Bajnokok Ligájában. „A legjobb érzés a futballban az, ha az ember boldoggá teszi a szurkolókat, ez felülmúlhatatlan. Nem választanék a két visszatérés között. Csak remélem, hogy ez többet ér, mint 2017-ben, és most bejutunk a döntőbe.”

A PSG edzője reméli, nem kell sokat játszania a Barcelona ellen a pályafutása során, mert ez érzelmi szinten is nehéz számára.„Őszintén szólva, ez egy nagyon nehéz meccs volt a Barcelona ellen, szentimentális és érzelmi szempontból is. Remélem, nem kell sokszor megmérkőznöm ellenük a pályafutásom során.”

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.