Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

Dancing with the Stars: Hunyadi Donatella szexi hiphop tánca felperzselte a parkettet

Hunyadi Donatella is kétszer táncolt a Dancing with the Stars negyedik évadának legutóbbi élő adásában, ami megint csak izgalmas volt.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Dancing with the Stars idei évada egészen más, mint a többi, nemcsak a mezőny miatt. A legnagyobb különbséget az adja, hogy igen szoros a verseny, senki sem emelkedik ki úgy, mint azelőtt.

Korábban Gelencsér Timi, Tóth Andi és Csobot Adél voltak a nyertesek, akik igencsak kiemelkedtek. Ez Andi és Adél esetében még inkább igaz volt, teljesen más szinten táncoltak, mint a többiek. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Hunyadi Donatella is a jobbak közé tartozik, viszont időről időre be tud feszülni a pontszámok miatt. Sosem tagadta, számára igenis fontosak a pontok, viszont ezt tudnia kell kezelni odabent.

Donatellának nagyon nagyot kellett táncolnia, mert az első produkciója sok kritikát és kevés pontot kapott. Hiphop volt a műfaj, melynek ideje alatt Baranya Dávid csatlakozott a pároshoz, ami már önmagában izgalmasan hatott.

Ez a tánc már jobban sikerült, bár Tamás hiányolta az igazi 8. kerületi stílust, viszont így is 8 pontot adott, eggyel többet, mint korábban. Ördög Nóri és Vajk nem értett egyet Tamással, és 9-est adtak.