Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Ilyen luxusban pihen Jákob Zoltán Balin (fotóval)

Jákob Zoltán számára luxus az élete része, az természetessé vált, viszont nem szállt el a vagyontól, amit keresett.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Jákob Zoltán ugyanaz a nyitott, kedves, humoros és két lábbal a földön járó ember, mint amikor még nem volt milliárdos üzletember. Tudatosan figyel arra, hogy a pénz ne változtassa meg az életét, és ez máris még szimpatikusabbá teszi. Ezzel együtt vannak, akik támadják őt, főként irigységből.

Zoltán sosem kérkedik a vagyonával, egyszerűen megmutatja, hogyan éli az életét, és közben motiválja az embereket, mert ő sem gazdag családban látta meg a napvilágot. Sokat adakozik, és az elmúlt hetekben több millió forint értékben osztott ki értékes ajándékokat a követői között, akik már több mint 1 millióan vannak a TikTokon. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Rövid idő alatt ugrott fel 800 ezerről 1 millióra a TikTokon Zoltán, aki hálás ezért. Már egy ideje készülhetett az újabb nagy útjára, és egészen Ázsiáig utazott, ahol szeret időt tölteni, mindig valami új fogadja. Imádja a programokat, gyakran vesz részt ilyen kalandokban, hogy még többet tapasztaljon.

Számára az élményszerzés az egyik legfontosabb, és miután nagy vagyonnal rendelkezik, megengedheti magának. Balin például egy igazi luxusvillát bérelt ki magának, egyedül utazott el ünnepelni. Méltó módon ünnepelte meg az 1 milliós követőtábort, és ha így megy tovább, hamar meg lehet a 2 millió.

Tekintve, hogy Zoltán magyarul készít tartalmakat, ezek igen erős számok. Külföldiként valószínűleg már több millióan követnék, ám így sem panaszkodhat, és szeret magyar lenni, magyar nyelven tartalmakat gyártani. Sok időt nem töltött el Balin, már utazik is haza, de előtte megmutatta a villáját.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.