Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,820 $

Igazi luxusban ünnepel Jákob Zoltán Balin, de történt egy kis incidens (videó)

Kiderült, mit ünnepel Jákob Zoltán Balin, ahol igazi luxus veszi körbe, de az ünneplésbe becsúszott egy kis baki is.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoli
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Jákob Zoltán minden eddiginél nagyobb népszerűségnek örvend, köszönhetően annak is, hogy folyamatosan aktív a közösségi platformokon. Rendszeresen oszt ki értékes ajándékokat a követői között, akik nagyon örülnek ennek. Kivétel nélkül hasznos ajándékokról van szó, amire sokan vágynak.

Zoltánnak nagy szíve van, és ezt az elmúlt hetekben is bizonyította. Emellett sokat dolgozik, szinte mindig úton van, így neki is kijár a pihenés. Nem tartozik azon milliárdosok közé, akik nem utaznak, mivel minden hónapban repülőre pattan. Természetesen az első osztályon teszi ezt meg, a lehető legnagyobb kényelemben. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Így tett legutóbb is, amikor Dubaj felé vette az irányt, azonban ott csak várakozni állt meg, majd Balin kötött ki. Igazi luxusvillát bérelt magának, és most kiderült, hogy mi áll ennek hátterében, mivel ünnepelni ment a világ másik felére. A magyar körében is egyre népszerűbb a nyaralóhely, ami tele van különlegességekkel.

Zoltán imádja a környezetet, az ottani embereket, a kultúrát, teljesen más odakint, mint idehaza. Sajnos sokan itthon negatívak, még akkor is, ha nem lenne rá okuk, addig a világ másik felében a szegények is tudnak boldogok lenni, hálásak az életért, amit kaptak.

Kiderült, Zoltán időközben már 1 milliós követőtáborral rendelkezik az TikTokon. Nemrég ünnepelhette a 800 ezres követőszámot, most pedig már több tart, hogy több mint 1 millióan követik. Ha ilyen tempóban halad előre, milliók követhetik, bár így sem panaszkodhat, és az ünneplős videó is felejthetetlenre sikeredett.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.