Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,34 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,78 Ft
Bitcoin
58,350 $

Gáspár Evelin és Gáspár Virág full trendin köszöntek be a liftből (videó)

Gáspár Virág szereti az élénk színeket, de a nővére, Gáspár Evelin is megadta a módját a megjelenésének, látványos szettet hoztak össze csajok.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Győző korábban erős utalást tett arra, hogy nagyon nagy durranásra készülnek idén, de akkor még senki sem sejtette, mi állhat ennek az egésznek a hátterében. A TV2 az évek alatt nem egy műsort élesztett újjá, kezdve a Szerencsekerékkel, a Zsákbamacskával és a Megasztárral, ami szintén 2024-ben tér vissza.

A Zsákbamacska is megújult, Marics Petiék vették át az irányítást Majka és Pápai Joci RTL-es átszerződése miatt. Rögtön egy VIP adással nyitottak, és mint mindig, Győzike és Gáspár Bea hozták a kötelezőt. Nagyot mentek Gáspárék, akik izgatottak amiatt, hogy ismét velük fognak forgatni napi szinten. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

Ez kvázi olyan lesz, mint a Győzike Show-ban, csak épp azóta eltelt több mint 10 év. Gáspár Virág is felnőtté vált, és Gáspár Evelin is külön médiakarriert futott be, a Szerencsekerékben például milliókat nyert, és nem állt távol attól sem, hogy a Párharcban is megtegye ugyanezt az akkori párjával.

Gáspárék néven fut majd a műsor, melynek előkészült az első előzetese. Egyelőre csak Bea és Győző szerepelnek benne, a lányokkal még tárgyalnak, de jó esély nyílhat arra, hogy mindketten visszatérjenek. Így lenne teljes a kör, és sokakat érdekelne Virág és Evelin élete, akik egy ideje már Budapesten élnek.

Addig is, a csajok jól érzik magukat, trendiek, szeretik a divatot, a csinos ruhákat. Most épp egy igen laza szettet állítottak össze maguknak, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg, ahogyan Evelin és Virág a liftben prezentálják a keddi szettjüket.

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.