Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,71 Ft
Euró
385,48 Ft
Font
450,81 Ft
Bitcoin
67,012 $

Hiánypótló funkcióval bővült a BudapestGO

Sokan várták már ezt a funkciót, a BKK pedig meglépte.

...svg content...Fotó: BKK
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A BKK keddi beszámolója szerint egy új fejlesztésnek köszönhetően április végétől a BudapestGO felhasználói már valós időben, a járatok teljes vonalán nyomon követhetik, hogy hol jár az a Budapestet is érintő MÁV-vonat vagy VOLÁNBUSZ, mellyel utazni szeretnének.

Az élő járatinformációkat az útvonaltervezések során is figyelembe veszi a BKK alkalmazása, aminek köszönhetően a társaság ügyfelei pontosabban láthatják, hogy mikor érhetik el úti céljaikat. Soron kívül Hivatalosan is bejelentették Szoboszlai új edzőjét, megvan Klopp utódja

Az új fejlesztésnek hála a Budapestet érintő járatokra vonatkozó valós idejű információk már nemcsak az agglomerációban, hanem a teljes országban elérhetők.

Fontos információ, hogy a változás április végétől érvényes, és az ügyfelek számára az alábbi előnnyel szolgál: például Szeged vagy Debrecen vasútállomásról is valós időben lehet megtervezni az utazást bármelyik budapesti vagy agglomerációs helyszínre, illetve a visszaútra is.

Ez azt jelenti, hogy ha nem a menetrendben rögzített időben érkezik egy járat, azt a BudapestGO azonnal figyelembe veszi, és rögtön az előnyösebb útitervet javasolja a felhasználóknak.