Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,25 Ft
Euró
388,20 Ft
Font
456,38 Ft
Bitcoin
67,433 $

Ilyen trendin bulizott kedd este Gáspár Evelin és Gáspár Virág (videó)

Gáspár Evelin és Gáspár Virág együtt buliztak kedd este a barátnőikkel, és láthatóan remekül érezték magukat.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Ismét nagyon sokat beszélnek a Gáspár-családról, miután a TV2 úgy döntött, elindítják a Gáspárékat, mely gyakorlatilag a Győzike Show folytatásának tekinthető, ami anno óriási rekordokat döntött az RTL-nél, és valószínűleg a rivális csatornánál is szép számokat fognak hozni a családtagok.

Ha az első évad jól teljesít, minden bizonnyal berendelik a következőt, és tekintve azt, hogy Gáspár Győző és Gáspár Bea milyen népszerűek, ez nem is lehet kérdés. Természetesen Győzőék is izgatottak, akik hatalmas show-t csináltak az Ázsia Expresszben, mely eddigi életük legnagyobb kalandja volt. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

A Párharcot is sokan miattuk nézhették, és a Zsákbamacska VIP adásában szintén nagyot mentek. Győző gondoskodott arról, hogy a nézők jól szórakozzanak, és sokat nevethettünk azokban a pillanatokban, amikor Győzike alakított. Egy biztos, Győző és Bea már aláírtak a TV2-höz, és időközben a Gáspárék megkapta az első előzetesét.

A kedvcsináló videó is jelzi, milyen minőségre számíthatunk. Tekintve, hogy a TV2 idén a Megasztárt, a Sztárban Sztárt és a Dancing with the Starst is elindítja az új évadával, őrületes hónapok állnak előttünk.

Gáspár Evelin és Gáspár Virág még tárgyal a TV2-vel, de aligha mondanak nemet. A testvérpáros Budapesten él, imádnak programozni, és rendre nagyon csinosan öltözködnek, nem lehet belekötni a megjelenésükbe. Ha kíváncsiak vagytok a kedd esti szettjükre a barátnőikkel, akkor csak kattintsatok erre a linkre.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.