Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,167 $

Győzike és Gáspár Bea félmilliót nyertek a Zsákbamacskában (videó)

Gáspár Győző és Gáspár Bea jó döntést hoztak, mert elbukták volna a pénzüket, így az 500 ezer forint náluk landolt.

...svg content...Fotó: TV2
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Már most sokan beszélnek az új Győzike Show-ról, aminek forgatásai a nyári időszakban kezdődnek. A TV2-nél tér vissza a legendás show, amivel Gáspár Győző és családja ismét sokat szakíthat. Adott esetben súlyos összegeket termelhet számukra a Győzike Show, mely anno rendkívül sikeres volt az RTL-en.

Győző korábban már célzott rá, hogy hatalmas durranásra készülnek, de akkor nem sokan sejthették, mi áll ennek hátterében. Márpedig a Győzike Show valóban visszatér, és nem kizárt, hogy Gáspár Evelin és húga, Gáspár Virág szintén ott lesznek az új évadban, egyelőre tárgyalnak velük. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Győzike és Bea már aláírt, ők fix szereplői a show-nak, és valószínűleg a régi karakterek közül is lesznek ismerős arcok. Gáspár Zsolti is ebben a műsorban vált országosan ismertté, és sokan szeretik. A Farm VIP kihagyhatatlan tagjává vált, és nem lepődnénk meg, ha az új Győzike Show-ban is feltűnne.

Meglátjuk, hogy mit hoz a jövő, de egy biztos, Győző és Bea megint nagyot mentek a TV2-n, most épp a Zsákbamacska VIP-ban. Remekül szórakoztak, és a közönség imádtak őket, akárcsak Marics Petiék, akikkel nagyon jóban vannak.

Győző elárulta, nem tartja magát énekesnek, viszont a zenei sikerei beszédesek. Az egyik játékban 500 ezer forintot nyertek, amit mosógépvételre terveztek, így nem akartak kockáztatni. Mint azt a videóban látni fogjátok, jó döntés született.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a választók arcába hazudott

Szentkirályi úgy érzi, Karácsony gyakorlatilag a választók arcába hazudott, és nem érdemel több esélyt Budapest élén.