Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Spanyol táncossá változott Gáspár Győző, ez is jól áll neki

Gáspár Győzőnek többek között a táncos szerep is nagyon jól áll, el tudnánk képzelni a Dancing with the Starsban.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Győző és családja soha nem megy ki a divatból, mert szórakoztatóak, és ők az egyetlenek, akiknél nem tudni, mi a valóság, ha forgatásra kerül sor. Ez egyfajta misztikum is, ami a Győzike Show ideje alakult ki róluk, többek között ez teszi őket igazán érdekessé és izgalmassá a televíziónézők előtt.

Sokan a mai napig visszasírják a Győzike Show-t, és még mindig népszerűek a régi epizódok. Hihetetlen, mennyi idő telt el azóta, de lassan vége a várakozásnak, mert amikor már úgy tűnt, soha többé nem lesz Győzike Show, a TV2 gondolt eget, és zöld jelzést adott a show folytatására, 14 év után. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Hatalmas produkcióra készülnek, bízván abban, hogy a Gáspár-család kalandjai megint tarolni fognak. Erre igen jó az esély, mert Győzike és Gáspár Bea az Ázsia Expresszben és a Párharcban is nagyon népszerűek voltak. Sokan valószínűleg elsősorban miattuk nézték az epizódokat, és a Győzike Show kizárólag róluk fog szólni.

Ami már biztos, hogy Győző és Bea aláírt a TV2-vel, Gáspár Evelin és Gáspár Virág pedig tárgyal a csatornával. Reméljük, ők is csatlakoznak, mert így lenne teljes a Győzike Show, benne pár korábbi epizódszereplővel. Talán még Gáspár Zsolti is visszatérhet egy béküléssel, szintén nagyot szólna az ő személye, mert a Győzike Show-ban ismerte meg az ország.

Győzike és Bea időközben egy forgatáson már biztosan túl van, ugyanis részt vettek a Zsákbamacska új évadának készítésében. Egy extra adással indul útjára az új évad, benne többek között Marics Petivel, aki műsorvezetőként tér vissza a képernyőre. A jelek szerint Győző latin táncosnak öltözött, míg Bea aranyban ragyog.