Dollár
397,04 Ft
Euró
418,84 Ft
Font
487,47 Ft
Bitcoin
17,155 $

Csuti drámai vallomása, hogyan szerzett tudomást Edina bizonyos üzeneteiről (videó)

Fotó: Instagram/LifeTV
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Kulcsár Edina már Varga Márk párja, nagyon boldogok együtt, míg Csuti egyedülálló, de hamar összeszedte magát, ugyanakkor még mindig nehéz beszélnie a történtekről, bár így is sok dolgot elárult Hajdú Péternek a LifeTV műsorában.

Az esti beszélgetés ideje alatt Hajdú megkérdezte Csutit, igazak-e azok a hírek, hogy Edina korábban összejött Berkivel. „Én úgy tudom, hogy nem igaz, inkább azt mondom.” – válaszolt Csuti, aki nem tudja elképzelni, hogy megcsalta őt Edina a kapcsolatuk ideje alatt.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Csuti sem csalta meg Edinát, erre is rendkívül határozott válasza volt, amit láthattok is a videóban. Szerinte az egyik fő gondot az jelentette, hogy Edina folyamatosan olyan érzelmi kimutatást várt tőle, ami neki nem megy automatikusan, és ehhez változtatniuk kellett volna az életükön. „De nem változtattunk.” – folytatta Csuti, aki szerinte ennek a kapcsolatnak akkor is vége lett volna, ha nincs Márk.

Ünnepekkor érezte, hogy nagy a baj és vége lesz a kapcsolatuknak, mert elkapott egy beszélgetést Edina telefonján. Nem volt féltékeny, csak szimplán érezte, hogy van valami, majd hajnalban megnézte az üzenetváltást.

Exatlon: Virág András több bajnokban is csalódott, egy barátjában is

Ennek ellenére nem ébresztette fel Edinát, hagyta őt aludni, majd reggel már át sem ölelte a feleségét, mert magyarázatot várt. Elmondása szerint valami egészen más nevet használt az üzenetet küldő, és akkor még csak nem is tudta, kiről van szó.

Lapozó: 1 2