Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,129 $

Exatlon: Virág András több bajnokban is csalódott, egy barátjában is

Fotó: Instagram/Virág András
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Legalábbis barátjának gondolta az illetőt, aki végül nem azt hozta, mint amit András várt. Valószínűleg sokan Krisztiánra tippelnének, mert a harmadik évad ideje alatt nagyon jóban lettek, de a nagy esélyes az All Starban már nem mutatott olyan nagy támogatást.

Virág András már nincs versenyben, ezúttal is Jósa Danny ütötte ki, de ezen a párbajon mintha senki sem drukkolt volna neki. Rossz volt nézni, és utólag Busa Gabi elismerte, senki sem bánta a csapatnál, hogy ez így alakult.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Látván a párbajt megelőző heteket, nem is nagyon lepődhettünk meg a történteken. Sokszor csak kritizálták Andrist, aki közben igyekezte feldolgozni a gyászt édesanyja elvesztése miatt. Emiatt kicsit bezárkózott, majd amikor nyitni próbált, mintha falba ütközött volna.

András a TV2-nek adott videós interjújában nézői kérdésekre válaszolt, így azt is megtudhattuk tőle, hogy voltak olyan személyek, akikben csalódott a verseny során. Ez sem okozhat sokkoló meglepetést, mert valamiért az All Star évadban nem fogadta be a csapata, és amit a párbajon mutattak vele szemben, az sokaknál kiverte a biztosítékot.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Elismerte, volt pár ember, akiben csalódott, de később, amikor hazajönnek, nagyon szívesen átbeszéli velük a dolgokat, ám kizárólag négyszemközt. Ennek egyszerű oka van, kíváncsi, hogy abban a privát mellett is kiáll az illető amellett, hogy amit csapatszinten mutatott.

Lapozó: 1 2