Dollár
429,48 Ft
Euró
415,31 Ft
Font
464,44 Ft
Bitcoin
19,423 $

Exatlon: Gabi meglepő dolgokat súgott Dávidnak Andrisról (videó)

Fotó: Instagram/Virág András
not image

Takács Petra

2022. március 4. - 17:44

Egy igen érdekes beszélgetés alakult ki Gabi és Dávid között, aki továbbra sem hoz sok pontot, így hamar kieshet a játékból.

Erős túlzással sem mondhatjuk azt, hogy Dávid komoly erősítés lenne a bajnokoknak, mert van pontja. Ezt már Monoki Lehel, az Exatlon Hungary All Star műsorvezetője is kiemelte, miszerint nem túl gyakran szerez pontot a csapatának.

Soron kívül 17-en vesztették életüket egy étteremben kitört tűz miatt Északkelet-Kínában

Ennek kapcsán ült le beszélgetni Gabival, mert úgy érezte, dühös rá emiatt, de a bajnoklány szerint szó sincs erről. Példaként hozta fel Renit és Ungit, akik szintén nagyon kevés pontot gyűjtöttek, mégis fontosak voltak a csapatnak.

Ezzel szemben Andrást nem tartotta a csapat tagjának, sugdolózva beszélt erről Dávidnak, de minden hangot rögzítettek. „Ott volt mondjuk Andris, aki hozta a pontokat, de mégsem. Mégsem volt a csapat tagja.”

Pamela Anderson a Netflixes dokumentumfilmről: nem áldozat vagyok, hanem túlélő, ez a valódi történet

„Senki nem bánta azt, hogy így alakult.” – tette hozzá Gabi Andris kiesése kapcsán, akit Danny küldött haza, akárcsak tavaly a harmadik évadban. Sőt, még Dorka is szóba került, mert arra gyanakodnak, hogy talán színleli a bokafájdalmát, így nem kell párbajoznia.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.