Dollár
397,19 Ft
Euró
419,12 Ft
Font
489,06 Ft
Bitcoin
17,169 $

Pamela Anderson a Netflixes dokumentumfilmről: nem áldozat vagyok, hanem túlélő, ez a valódi történet

TÉMÁK:
#Netflix
Pamela Anderson amerikai színésznõ a 60. bécsi Operabálon a bécsi Állami Operaházban 2016. február 4-én. (MTI/EPA/Christian Bruna) *** Local Caption *** 99388854
Style
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Pamela Anderson sajátos módon meséli el a világnak történetét a Netflixen hamarosan megjelenő dokumentumfilmben.

Anderson a közösségi médiában tette közzé kézzel írott levelét, melyben címszavakkal próbálta átadni a közelgő dokumentumfilm üzenetét:

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

“Az életem / Ezernyi tökéletlenség / Milliónyi téves elképzelés / Gonosz, vad, elveszett / Semmi, amihez én felérhetnék / Csak meglepetést tudok okozni / Nem áldozat, hanem túlélő / Élek, és elmondom a valódi történetet.”

Érdekesség, hogy Pamela Anderson fia, Brandon Thomas Lee is közreműködött a projektben producerként, aki Instagram-sztorijában megosztotta édesanyja bejegyzését, ahogyan kisebbik fia, Dylan Jagger Lee is, a következő megjegyzéssel: “The real story”.

Pamela Anderson kétségkívül a popkultúra egyik meghatározó alakja, a róla készült dokumentumfilm pedig éveken át készült, mielőtt a Netflix is felkapta volna rá a fejét. A dokumentumfilmet Ryan White rendezte, s bár egyelőre nincs konkrét címe, annyi kiderült, hogy exkluzív felvételeket is láthatunk majd Pameláról.

Miután kiderült, hogy egy doku készül Pamela Anderson életéről, a közönség hirtelen masszív érdeklődést mutatott az ikon iránt a Hulu kínálatában fellelhető Pam & Tommy című sorozatnak köszönhetően, mely a Baywatch vitathatatlan sztárja és a rocker közötti igen kacifántos románcot mutatja be.

(Variety)

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja