Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,138 $

Csuti sírva beszélt Kulcsár Edináról, elkapott egy telefonos üzenetet (videó)

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Várható volt, hogy Kulcsár Edina férje nem fogja kibírni könnyek nélkül, megható módon beszélgetett Hajdú Péterrel a LifetTV műsorában.

Sokáig álompárként tartották számon Edinát és Csutit, majd egyre több pletyka jelent meg róluk. A Nyerő Páros legutóbb évadában pedig elárulták, hogy komoly a gond, válságba került a házasságuk, de szeretnék megmenteni a kapcsolatukat.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Mindent megtettek, amit csak lehetett, hónapokon át dolgoztak azon, hogy újra egymásra találjanak, de nem jártak sikerrel. A közösségi médián keresztül jelentették be, hogy véget ért a házasságuk, nincs tovább.

Pár nappal később Edina azt is bejelentette, hogy már új párja van, akit nagyon szeret. Ez sokaknál kiverte a biztosítékot, és rengetegen álltak Csuti mögé, aki padlóra került, és ezzel egy igazi rémálom vette kezdetét. Csak kapkodta a fejét a történések láttán, és egyre több kérdés fogalmazódott meg benne, láthatóan csalódott volt.

Exatlon: különleges vendég érkezett Dominikára, nincs nála nagyobb rajongó (videó)

Edina Varga Márkkal jött össze, a híres magyar rapperrel, aki szintén nemrég lépett ki a házasságából, de nem Edina miatt. Csuti szerint, ha nincs Márk, akkor is szétmentek volna a feleségével, annyira elment közöttük valami.

Lapozó: 1 2