Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,129 $

Kulcsár Edina szerelme már nagyon unja, Csutiról beszélt

Fotó: Instagram/G.w.M
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Úgy tűnik, Varga Márknak egyre inkább elege lehet ebből az egészből, bár már sokkal kevesebbet beszélnek róluk, mint korábban.

Kulcsár Edina és Varga Márk egy párt alkotnak, de heteken át csak minden róluk szólt, így nehéz volt mindezt kizárniuk. Sorra jelentek meg a cikkek róluk, és igen furcsa dolgokat is állítottak a kapcsolatukról, de Márk már az elején leszögezte, nem akar médiacirkuszt.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Most, hogy Csuti, Edina válófélben lévő férje Hajdú Péter vendége volt, ahol egy elkapott telefonüzenetről is beszélt, ismét megszólalt Márk. A rappernek kezdhet nagyon elege lenni ebből az egészből, és jelezte, felesleges a mártír nyilvános nyálaskodás, és már nagyon unja ezt.

„Már lassan ott tart a sztori, hogy áldozatnak lenni a legmenőbb a világon. Csuti pontosan tudott mindent, amit láthatott az említett beszélgetésben Edina telefonján.” – kezdte a posztját Márk az Instagram oldalán.

„Most azt mondja, hogy az ünnepekkor tudta meg, majd január 10-én meg úgy posztolt, mintha a házassága megmentésén dolgozna… Aztán rá négy napra bejelentik a válást.” – tette hozzá Márk, aki szerint ez kissé ellentmondásos lehet.

„Vannak itt ellentmondások… Nagyon remélem, egyszer mindenkinek elmúlik már ez a „celebségért” való viszketése. Mindenkinek a békére, a harmóniában történő gyereknevelésre kellene törekednie, nem a felesleges mártír nyilvános nyálaskodásra. Nagyon uncsi már.” – zárta le a rapper, majd a szövegben megjelölte Csutit.