Exatlon: bődületesen nagyot esett a bajnok, nézni is rossz (videó)

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A mai nap még keményebb lesz, mint a tegnapi, pedig Virág András fejsérülése sem volt egyszerű, akit kórházba kellett szállítani.

Nem ritkák a kisebb-nagyobb sérülések az Exatlon Hungary All Star évadában, legutóbb sérülés miatt Zalánnak kellett távoznia, aki azóta újra gipszet és mankókat kapott. A következő hetekben megint mankóznia kell, és nem kizárt, hogy megoperálják a súlyosan sérült lábát.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

Adunak pedig a folyamatos szédülései miatt kellett hazautaznia, noha ő is esélyes lehetett volna arra, hogy eljusson a döntő közelébe. A kihívók cserébe megkapták Nagy Danit a csapatukba, aki a harmadik évad legerősebb játékosa volt, csak közbejött egy súlyosabb sérülés.

A versenyzők sokszor óvatosak próbálnak lenni, ám néha pontosan emiatt sérülnek meg. Máskor pedig kapkodnak, nehéz megtalálni az ideális egyensúlyt, és erről Virág András is tudna pár szót mondani.

András kedden szenvedett súlyosabb fejsérülést, majd összevarrták a sebeket. Valószínűleg egy ideig pihennie kell, míg a lányokon ismét nagy a nyomás amiatt, hogy nekik kell párbajozniuk.

Lapozó: 1 2