Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Exatlon: Zalán sérülése súlyosabb, mint gondoltuk, ismét mankóznia kell

Novák Zalán a TV2-nek adott interjújában beszélt a sérüléséről, ami valójában súlyosabb, mint azt gondoltuk.

Fotó: Instagram/Novák Zalán
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zalán nagyon csalódottan nyilatkozott kedd reggel a Mokkában, és szerinte összességében négy napig tartott számára az Exatlon Hungary All Star. A negyedik napon sérült meg súlyosan a vízben, amikor túl nagyot ugrott, és a talpával elkapta a lépcső élét.

A diagnózis szerint nemcsak törésről van szó, mivel letört a talpcsontjából egy darab, és a nagyobbik gond az, hogy a bokának a függőleges tengelyen való mozgásáért két ín felel, és az egyik ilyen ín pont azon a csontrészen tapad, ami letört a balesetkor. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

Kiderült, hogy a levált csontrészt nem lehet kiműteni, és ma újra felhelyezik neki a gipszet, megint heteken át kell mankóznia. „Pengeélen táncolok, így fogalmazott tegnap.” – mesélte Zalán, hogy mit mondott neki az ortopédspecialista Pesten.

Egészen hihetetlen ajándékot kapott Sarka Kata Valentin napra

A fájdalom folyamatos a lábában, egyfajta feszülő fájdalmat érez szünet nélkül. Ha három héten belül nem kezdődik meg a meszesedés, nem kezd a csont magától visszahúzódni ahhoz a csonthoz, amihez kell, akkor ezt egy horogszerű módszerrel meg kell operálják, melynek segítségével a levált csontot visszahúzzák az eredeti helyére.

Lapozó: 1 2

A hosszabbításban fordított Liverpool vezeti a bajnokságot az Arsenal előtt

A Liverpool nem játszott túlzottan jól a Crystal Palace ellen, mégis fordítani tudtak.