Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

Exatlon: nagyon-nagyon rossz hírt kaptak a bajnokok (videó)

A verseny szempontjából sokkal rosszabb hírt nem is kaphattak volna a bajnokok, míg a kihívók érthető módon rettentő boldogok.

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Továbbra is gőzerővel zajlanak az események Dominikán, az Exatlon Hungary All Star helyszínén, ahol sorra váltják egymást a versenyzők a szigeten. Az első feltöltés alkalmával például négyen tértek vissza, ám már nincs mindenki versenyben közülük.

Adu Laci is drámai módon búcsúzott, méghozzá ideje korán, noha egyértelműen azzal a szándékkal tért vissza, hogy nyerni akar. Erre meg is volt az esélye, de egy furcsa betegség közbeszólt, és a sok szédülés megálljt parancsolt neki. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

Nem sokkal előtte pedig Novák Zalán köszönt el egy súlyos sérülés okán, aki a TV2 reggeli műsorában beszélt arról, hogy valójában ez súlyosabb, mint azt gondolta. Lehetséges, hogy később operációra is szüksége lesz, mindenesetre már újra gipszben van a lába és legalább három héten át mankóval kell közlekednie.

Miután a kihívók két fontos játékost is elvesztettek, szükségük volt utánpótlásra, aki már ott van a szigeten velük. Hajóval futott be, aminek természetesen nagyon örültek a kihívók, míg a bajnokoknak igencsak fel kell kötniük a gatyájukat.

Lapozó: 1 2