Clouds
21 Budapest
Dollár
365,25 Ft
Euró
391,78 Ft
Font
439,82 Ft
Bitcoin
23,253 $

A Konyhafőnök VIP: „Ez tök megalázó és tök ciki az én életemben”

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sárközi Ákos folyamatosan pörgette Fördős Zét, aki igyekezett teljesíteni a kéréseket, de messze nem volt egyszerű dolga.

Fördős Zé ismét komoly meglepetéssel állt elő, ha már az ünnepek idejét éljük. Sárközi Ákost is váratlanul érte a dolog, és nem lehetett azt mondani, hogy ez volt az a bizonyos ajándék, amire annyira vágyott.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

A Konyhafőnök VIP séfje Zét kapta meg ajándékba, aki a főzés alatt végig az instrukciói alapján állította össze az ételeit. Hasonlóra még nemigazán volt példa, így mindenki érdekfeszítően figyelt, hogy mi lesz ebből.

Fontos kitétel volt, hogy Ákos csak szóban irányíthatta Zét, a beosztottját, ami már önmagában komoly kihívás volt. A Michelin-csillagos chefnek voltak feszültebb pillanatai, mert nyilván nem úgy mentek a dolgok, mint azt szerette volna.

Ákos folyamatosan igyekezte a társát gyorsítani, míg Zé azt mondta, ő egy teljesen más Zé, akit ajándékba kapott. Így még talán soha nem láttuk pörögni, rendesen fel volt adva neki a lecke, és a szokásosnál messze kevesebbet beszélt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2