Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
38,932 $

Zámbó Krisztián már ökölfekvőkkel készül a Sztárbokszra (videó)

Ennek alapján lehetséges, hogy jövőre is lehet Sztárboksz, így nem kell majd újabb közel 20 évet várnunk az új évadra.

Fotó: Instagram/Zámbó Krisztián
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A Sztárboksz majd 20 év kihagyást követően tért vissza az RTL-re. Nagy neveket győzött meg a vezetőség, többek között Schobert Norbival. Norbi már megkezdte a felkészülést, amikor az orvosa közölte vele, életveszélyes lenne ringbe szállnia.

Emiatt Norbi a fiának adta át a lehetőséget, aki eredetileg a következő évadban szerepelt volna. Rubint Réka igazi bajnoknak tartja a fiát, addig Palik László közölte velük, nem bajnok, mert nem nyerte meg a mérkőzését Istenes Bence ellen. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Curtis is hamarosan ringbe száll, aki nem éppen úgy készült erre az összecsapásra, mint az ellenfele, Szegedi Fecsó. Érdekes meccs lesz az övék, akárcsak később Rácz Jenőé és Kabát Péteré, akik ugyancsak jóban vannak.

Több sztár is sorban állt azért, hogy a Sztárbokszban bokszoljon, Megyeri Csilla például visszavágót akar, de talán az sem kizárt, hogy a nagyon csalódott Sáfrány Emese is visszatérhet a ringbe.

Zámbó Krisztián is alig várja a lehetőséget, aki talán nem véletlenül kezdett nagy kondis edzésekbe és szálkásításba. Látható módon motivált, és ő már arról beszél, hogy jövőre ott lesz a Sztárbokszban. „Én készen állok! Csibész élet? Jövőre várom!”