Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,91 Ft
Euró
395,73 Ft
Font
468,43 Ft
Bitcoin
66,016 $

Nagyon komoly luxusórát villantott Haaland és Grealish

Erling Haaland és Jack Grealish is szereti a luxust, de meg is engedheti maguknak azt, valamint kiérdemelték a teljesítményükkel.

...svg content...Fotó: EPA/ASH ALLEN
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Haaland és Grealish is szintet lépett azzal, hogy a Manchester City játékosai lettek. Azelőtt is milliókat kerestek heti szinten, de ez egészen más Manchesterben, ahol a korábbi fizetésük többszörösé teszik zsebre. Ráadásul horribilis bónuszukat kapnak, és gyakorlatilag már mindent megnyertek.

Tavaly tripláztak, idén pedig duplázhatnak, amire jó esélyük van, mert a bajnoki cím már zsebben van, addig az FA-kupában a nagyon gyenge teljesítményt nyújtó Manchester United ellen fognak játszani. A döntőben ugyan bármi megtörténhet, kevesen mernének arra fogadni, hogy az United lesz a győztes. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

A City vasárnap húzta be sorozatban negyedik alkalommal a bajnoki címet, amire ezelőtt nem volt példa. Egy másik angol csapat sem volt képes erre, és még ki tudja, mit hoz a jövő, mert a manchesteri keret egyre erősebb és Guardiola marad a helyén, ami a lehető legjobb hír a csapat és a vezetőség számára.

A bulizás sem maradhatott el, a City már az öltözőben komoly partit rendezett, és természetesen a luxusórák is előkerültek. Haaland és Grealish nagy haverok lettek a Citynél, sok a közös bennük, például a luxusórák szeretete, amiből most villantottak egy új darabot.