Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,12 Ft
Euró
378,95 Ft
Font
442,13 Ft
Bitcoin
44,183 $

További Hírek

Anglia számára a legjobb nyolc jelentette a végállomást Katarban.

A Manchester City tavalyi rekordigazolása nem számít hosszú karrierre a csapatnál.

Rengeteg pénzt fizettek érte, de nem hozza a várt eredményeket.

Pep Guardiola a csatár érkezésével játékrendszert válthat, ezért a hamis 9-es posztján osztozóknak más feladat után kell nézni – esetleg más klub után. 

Jack Grealish az utóbbi időben különösen aktív volt a futballpályán kívül, a hírek szerint ugyanis barátnője, Sasha Attwood mellett több nővel is randizgatott.

Pep Guardiola nagyon boldog lehet, mivel lassan a kispadon is csak klasszisok foglalhatnak helyet, mint a régi szép időkben a Barcelonánál, vagy az örök rivális Real Madridnál.

Ezzel az igazolással rekordot dönt a Manchester City a Premier League-ban, soha ezelőtt nem fizettek ennyi pénzt egy játékosért az angol bajnokságban.

Ráadásul nem a fő célpontról, Kane-ről van szó, akit ugyancsak meg akarnak szerezni, bár a brit támadó még többet fog kerülni.

Habár Pep Guardiola korábban kijelentette, hogy a Manchester City sem fog tudni megengedni magának nagyobb összegű transzfereket, a sajtó már hetek óta zörgeti a harasztot egy bizonyos átigazolás kapcsán.

Lehetséges, hogy leáldozott a világsztár jövője a Manchester Citynél, és egy másik top-klubnál folytathatja, amire egyre több az esély.