Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

30 éves lett Csobot Adél: „20 percenként sírtam” (fotók, videó)

Csobot Adél élete talán legkülönlegesebb születésnapján túl, amit Istenes Bencének is köszönhet, aki nem kicsit tett ki magáért.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Csobot Adél nagyon fiatalon került be az X-Faktorba, de már akkor egy igazi tünemény volt. Imádták a karakterét, és remek teljesítmény nyújtott. Sokan nem tudják, 2010-ben a Megasztár ötödik évadában is szerepelt, ahol bekerült a 100 legjobb versenyző közé, majd egy évvel később a Csillag születikben próbált szerencsét, kevesebb sikerrel.

Végül az X-Faktor hozta meg számára azt a sikert, amire mindig is vágyott, és Malek Miklós mentorral egész messzire jutott. Azóta mentor is volt az X-Faktorban, és a Dancing with the Starsban olyan teljesítményt nyújtott, mint előtte Tóth Andi. Nem lehetett kérdés, hogy meg kell nyerniük a táncversenyt, és így is lett. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Adél időközben 30 esztendős lett, nagyon boldog, remek édesanya, kiváló társ, jó színésznő, énekesnő, táncos és műsorvezető. Ezek azért nem rossz dolgok, joggal érdemelte ki a különleges születésnapot, de erre még ő sem számított, egyszerűen hihetetlen pillanatokat élhetett meg a szeretteivel.

Egy nap, amit soha nem fog elfelejteni Csobot Adél, és amiért örökre hálás lesz, miközben újabb és újabb meglepetések érik, hirtelen kvázi mesevilágban találhatta magát, amiben nem sok embernek van része, de ez is megmutatja, mennyire szeretik őt. „Soha nem fogom elfelejteni ezt a napot! Ti tettétek felejthetetlenné!! hálás vagyok értetek.”

Fogalmazzunk úgy, hogy Istenes Bence nem kicsit tett ki magáért, és természetesen neki is hálás, rengeteget dolgozhatott azért, hogy ez így működjön a nagy napon. „Bence köszönöm neked, hogy ezt a napot szívvel-lélekkel megszervezted! egyik meglepetés jött a másik után, én 20 percenként sírtam, s közben végig csak táncoltam és táncoltam és táncoltam.”

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.