Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,82 Ft
Euró
378,82 Ft
Font
442,14 Ft
Bitcoin
44,198 $

Négyen azonnal búcsúztak az X-Faktortól

Egy nagyon hosszú estén és éjszakán vannak túl a versenyzők, akik közül négyen már biztosan nem folytathatják tovább a versenyt.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Az X-Faktor 2022-es évadának első élő showjában, a székes feladat kemény próbatétel elé állította a versenyzőket és a mentorokat. Sophia Khan, Beretka Ádám az Isky & Szkym és Váradi Ábel számára pedig véget ért az X-Faktor.

Látványos és különleges produkciókkal indult el szombat este az X-Faktor 2022 első élő showja. A versenyzők 4 vadonatúj slágerrel is meglepték a nézőket, ugyanis Boros Marci, Kiss Kevin, Váradi Ábel és az Isky & Szkym a mentoraikkal együtt készített dalokkal léptek színpadra. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

A biztos továbbjutóknak fenntartott székekért hatalmas harc folyt, hiszen a mentorok csak arról dönthettek, hogy az ő véleményük szerint kik érdemelnek továbbjutó helyet, de a nézők döntötték el, hogy kik azok, akik ott is maradhattak.

Amikor az összes produkciót bemutatták a versenyzők, a nézők ismét az rtl.hu applikáción, a szavazas.rtl.hu oldalon és sms-en keresztül leadott szavazatainak köszönhetően Mihályfi Luca, Solyom Berni, Kiss Kevin és Serbán Szebasztián ültek a továbbjutást jelképező helyeken, ám ezzel a show még nem ért véget.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2