Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,073 $

Völgyi Zsuzsi reagált Szorcsik Viki és Mischinger Péter ügyére

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Völgyi Zsuzsi sem érti, hogy mi történhetett Szorcsik Viki és Mischinger Péter között azon a bizonyos napon a Farm VIP 3-ban, miközben elvileg folyamatosan rögzítették a szakemberek a hangokat a mikroporton keresztül.

Mischinger Péter nyilvános bocsánatkérést vár Szorcsik Vikitől, aki kijelentette, nem fogja ezt megtenni. Sőt, ha szükséges, bíróságra megy az ügyben, és azt állítja, amikor a korábbi csapattársa úgy beszélt vele, ahogyan ő azt állítja, épp nem volt velük a stáb.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Völgyi Zsuzsi megszólalt az ügy kapcsán, de egyéb más témában is beszélt az interjújában. Furcsán érzi magát, csak kapkodja a fejét a cikkeket láttán, mert a jelek szerint senki más nem volt ott, amikor az elmondottak szerint Viki és Péter összeszólalkozott egymással.

„Az a helyzet, hogy kicsit furcsán érzem magam, miközben csak kapkodom a fejem a témában röpködő cikkeket olvasva. Én ugyanis, ahogy a jelek szerint senki más sem, nem voltam ott, amikor a Viki által elmondott dolgok történtek, vagy éppen nem történtek.” – reagált Zsuzsi a Ripost kérdésére.

Hozzátette, igazságot nem tud tenni, de igencsak meglepődött, amikor az a bizonyos nap került adásba. „Igazságot tenni nem tudok, de az biztos, hogy nagyon meglepődtem, amikor az ominózus nap eseményei kerültek adásba, hiszen ott nyoma sem volt mindannak, amit Viki a vállamon sírva előadott.”

Furcsa számára, mivel a hangot mikroportok segítségével rögzítették a szakemberek, amik gyakorlatilag csak éjszaka kerültek le róluk. „Ergo folyamatosan rögzítették a hangunkat.” – tette hozzá az énekesnő.