Clouds
21 Budapest
Dollár
367,09 Ft
Euró
392,70 Ft
Font
440,70 Ft
Bitcoin
22,972 $

Mióta itt jártál:

Varga Judit fiai találkozhattak a nagy kedvencükkel, Gulácsi Péterrel

Fotó: Gulácsi Péter, Marco Rossi szövetségi kapitány, Nagy Zsolt, Kalmár Zsolt és Laczkó Zsolt edző (b-j), a hagyományos csapatsportokban az év legjobbja férfi labdarúgó-válogatott tagjai az M4 Sport - Év sportolója gálán a Magyar Állami Operaházban 2023. január 9-én. MTI/Illyés Tibor
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gulácsi Péter sokak nagy kedvence, példaképként tekintenek rá, amivel sok ezer fiatalt motiválhat a karrierje alatt.

Amikor valaki nagyon magas szintre kerül sportolóként, olyan tömegeket képes megmozgatni, amiről még csak álmodni sem mert. Hatalmas szükség van a sportolókra, és nemcsak a szórakoztatás miatt.

Soron kívül Hosszú távú gázvásárlási megállapodást köt a kormány Azerbajdzsánnal

Ennek az egésznek a legfontosabb pontja, hogy a sportolók fiatalok millióit motiválják, akik közül sokan talán elkallódnának, rossz útra térnének, vagy egyáltalán nem ismerkednének meg a sport világával.

Napi szinten találkozhatunk olyan történetekkel, hogy szegény családok gyermekei a sportnak köszönhetően változtatták meg az életüket, és minden ilyen sportolónak van egy példaképe, aki tovább és tovább motiválta.

Egy sportoló minden más területen is értékes motivációt adhat a kitartásával, így erről sem feledkezhetünk meg. Gulácsi Péter sok ezer fiatalt motiválhat a pályafutásával, és megtudhattuk, hogy Varga Judit igazságügyi miniszter fiai nagyon felnéznek a magyar válogatott kapusra, igazi kedvenc.

A 65. Év Sportolója Gálán volt lehetőségük arra, hogy személyesen is találkozzanak a kapussal, akivel közös fotót készítettek. „A fiaim nagy kedvencével, Gulácsi Péterrel. Hajrá, Gula!” – írta a posztjában a magyar igazságügyi miniszter a Facebook oldalán.

Még több bulvár: Novák Katalin megható szavakat írt a fiához