Dollár
391,65 Ft
Euró
406,34 Ft
Font
470,86 Ft
Bitcoin
16,492 $

Vajna Timi még el is ájult, és volt olyan is, hogy nem tudott felkelni a földről

Fotó: Instagram/Vajna Tímea

Takács Petra

2021. augusztus 15. - 11:58

A betegsége kapcsán újabb részleteket osztott meg Vajna Timi, aki mögött van pár nagyon nehéz időszak, fizikai szinten is.

Mint ismeretes, nemrég megkérték Timi kezét, igent mondott, és boldogan osztotta meg a csodálatos hírt. Nem sokkal később azonban egy sokkal kevésbé boldogabb témáról beszélt, ami igencsak megnehezítette az életét.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Ennek kapcsán most újabb sorokat osztott meg az Instagram oldalán, ismertetvén azt is, hogy miken ment keresztül, mert arra is volt példa, hogy elájult és nem bírt felkelni a földről, annyira erős görcsöket tapasztalt.

„Sokan kérdeztétek, hogy mik voltak a tüneteim és hogyan jöttem rá. 1. szinte állandóan fájt a hasam, főleg a menstruáció (volt, hogy hánytam, elájultam és nem bírtam felkelni a földről a görcsöktől, erős vérzés).”

„2. jobb oldalon olyan érzés volt, mintha húzna valami. 3. ultrahang kimutatta, de csak a cisztát. 4. húgomnak is volt endo műtétje (genetikai hajlam).” – folytatta a bejegyzésében Timi, igyekezvén részletesen leírni a tüneteket.

Tóth Andi a dugóban is feltalálja magát

„5. kétszer levették a petesejtjeimet, amit két hét hormonkezelés (hasbaszúrás) előz meg, ez még jobban felerősítette az endometriozist, és hozzájárult a ciszta kialakulásához.” – tette hozzá a részletek között a sztár.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.