Dollár
432,01 Ft
Euró
423,62 Ft
Font
482,54 Ft
Bitcoin
20,045 $

Hatalmas bejelentés Vajna Timitől, ő a szerelme, és ott van a különleges gyűrű az ujján

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
not image

Takács Petra

2021. augusztus 12. - 20:29

Azok, akik arra tippeltek, hogy Vajna Timi szerelmes, és újra rátalált a boldogság, nem tévedtek, a magyar sztár nagy bejelentést tett.

Az elmúlt években több nehéz időszakon kellett átesnie Timinek, nem volt könnyű feldolgoznia férje elvesztését. Mindez rendkívül hirtelen jött, és sok álmatlan éjszaka van mögötte, ami részben erősebbé tette.

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

A fájdalmak után általában boldogság következik, és úgy tűnik, hogy immáron a lehető legjobban alakulnak a dolgai. Nemrég egy sejtelmes képet osztott meg, akkor csak a férfi keze látszott, és rögtön találgatni kezdtek az emberek.

Sokan arra tippeltek, hogy ő a párja, és még napoknak sem kellett eltelnie, hogy megtudjuk, kiről és pontosan miről van szó. A gyűrű már önmagában beszédes, amihez szinte azonnal sokan gratuláltak, és ez egy új élet kezdete lehet.

Timi rettentő boldogan osztotta meg a hírt, és elárulta, hogy eleinte csak barátok voltak, majd szép lassan a kapcsolatuk szerelemmé érett, mintha csak egy hollywoodi filmben lennénk. A valóságban is sok ilyen példát látni, az Olvasóink között is lehetnek, akik ilyen helyzetben találták magukat.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.