Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,033 $

Tóth Andi a dugóban is feltalálja magát

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 15. - 04:07

A fiatal éneklesnő a karrierje miatt sokat ül autóban, és időről időre belefut egy nagyobb dugóba, ami elég frusztráló, főleg, ha hatalmas a hőség.

Az énekesek élete sem olyan, mint azt sokan elképzelik, még a világsztárok esetében sem. Noha a legnagyobb sztárok már magángépekkel közlekednek a koncertekre és a turnékra, még nagyobb a nyomás rajtuk.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

Minél nagyobb egy sztár, annál nagyobbá válik a nyomás, ugyanakkor egyes dolgokban leveszik a terhet a vállaikról. Szóval annak is megvannak az előnyei, ha valaki kevésbé ismert, és annak is, ha valakit mindenki ismer.

Magyarországon is rengeteg sztárt ismerhetünk, az énekesek közül is, de mindenki más és más módon éli meg a karrierjét. Tóth Andi például a fiatalkora ellenére hosszú évek óta ismerheti a szakmát, annak előnyeit és hátrányait.

Látnod kell Sári Évi klasszis lábait, gyönyörűen néz ki színész- és énekesnő

A munkája miatt sokat ül autóban, és ez nem a legkényelmesebb, de összességében hálás ezért, mert egyre több helyre hívják. Az új albuma igen jót tett a népszerűségének, és még csak most jön a Dancing with the Stars 2.

Lapozó: 1 2