Dollár
426,92 Ft
Euró
423,11 Ft
Font
483,21 Ft
Bitcoin
20,076 $

Látnod kell Sári Évi klasszis lábait, gyönyörűen néz ki színész- és énekesnő

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021. augusztus 14. - 13:11

Sári Évi hazánk egyik legcsinosabb és legvonzóbb sztárja, amit nem kell túlságosan bizonygatni, de az új képei véleményért kiáltanak.

Az utóbbi időben azt figyeltük meg, hogy az érettebb nők egyre nagyobb figyelmet kapnak a férfiak körében. Mintha változott volna a trend, és egyre több férfi veszi észre, hogy nem minden esetben a sokkal fiatalabbat kell keresni.

Soron kívül Diákjai előtt esett össze egy tanárnő, kollégája kezdte meg az újraélesztését

Nyilvánvalóan nem lehet pusztán a kor alapján meghatározni az embereket, de sok esetben mégis, főleg a mai generációs különbségek miatt. Ugyanakkor még mindig túl sokan vannak, akik egy 30, vagy 40 feletti nőt egészen abszurd módon „öregnek” neveznek.

Ez sokat elmond, és közben olyan példákat tudunk felsorolni, melyek bizonyítják, hogy nő 40 év felett is képes szuper-szexi lenni, és még vonzóbb, mint egy húszas éveiben járó fiatal. Ez nem verseny, csak bizonyíték arra, hogy az idő alapján senkit sem szabad leírni.

Olyan kerek az orosz modell feneke, hogy szavak nincsenek rá

Sári Évi szeptemberben lesz 44 esztendős, de még mindig Magyarország egyik legvonzóbb sztárja, akinek imádjuk a karakterét. Az énekes- és színésznő is volt fiatal, ám azt kell mondjuk, hogy a mostani formája és karaktere szexibb, mint eddig bármikor.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.