Schobert Norbi Jr. még vasárnap is a Sztárbokszra edzett (videó)

Fotó: Instagram/Norbert Schobertc
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egy pillanatot sem veszteget el Schobert Norbi fia, aki keményen készül a Sztárboksz új évadára, hiszen ő is bokszolni fog.

Schobert Norbi visszatér az edzések világába, és újra órákat fog adni. Ezzel mondhatni visszakanyarodott az alapokhoz, amit egykor annyira szeretett, majd szép lassan az üzlet átvette az irányítást.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Hosszú éveken át ez határozta meg az életét, de talán akkor volt a legboldogabb a karrierjében, amikor még órákat adott. Sokkal kevesebb stressz érte, és gyakran találkozhatott azokkal, akik tőle akartak tanulni.

Most valami hasonlóban lehet része, és ez ismét nagyon boldoggá teheti. Rubint Réka is folytatja az edzéseket, aki már vágyik az anyós szerepre, ami egy nap biztosan meg fog adatni számukra.

Norbival már mindent elterveztek, így a nyugdíjas éveiket is. A családfő továbbra is szerelmes Rékába, amit gyakran hangsúlyoz, és mostanában még több időt tölthetnek együtt, hogy Norbi háttérbe vonult.

Nagyobbik fiúk, aki ugyancsak szerelmes, a hétvégéket is felhasználja arra, hogy a Sztárbokszra készüljön. Így tett legutóbb is, amikor a kertben készült, amiről videó készült, melyet erre a linkre kattintva érhettek el.