Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
355,18 Ft
Euró
385,16 Ft
Font
451,73 Ft
Bitcoin
67,371 $

Újabb látványos jeleneteket adtak ki a Star Wars várva várt új sorozatáról

Már nagyon közel a Star Wars új sorozatának megjelenése, ami természetesen a Disney+ csatornán lesz látható.

...svg content...Fotó: YouTube/Star Wars
Kult

Hujber Dávid

Szerkesztő

A lehető legjobb döntés volt a SW jogait birtokló Disney részéről, hogy elkezdett sorozatokat gyártani ehhez a világhoz. Évtizedek óta vártak erre a rajongók, és azt kell mondjuk, a Star Wars sorozatok még jobbak is, élvezhetőbbek, látványosabbak, izgalmasabbak, részletesebbek, mint a filmek.

Ez valahol érthető, mert nagyobb teret enged egy sorozat, mely több részből áll, és miután ez a világ szinte végtelen, rengeteg benne a potenciál. Már úton van, a megjelenés küszöbén áll a Star Wars: The Acolyte, amiben a Matrix egyik főszereplője is feltűnik, és nem éppen mellékszerepben fog lézerkardozni. Soron kívül A Diákhitel Központ szerint nem igazak a sajtóban megjelent állítások

Egy nagyon titokzatos világban játszódik a sorozat, amiben egy korábbi padawan újra találkozik Jedi mesterével, hogy kivizsgáljon egy sor bűntényt, de az erők, amikkel menet közben szembesülnek, sokkal baljósabbak, mint azt valaha is gondolták volna. Június 4-én debütál a sorozat a Disney+ csatornán, amit csak ajánlani tudunk, az év egyik legjobban várt kalandja következik.