Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Befutott a Disney+ új Star Wars-sorozatának előzetese

Hamarosan érkezik a Star Wars: The Acolyte!

Fotó: Disney+
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

Befutott az első trailer a Disney+ új sorozatához, mely a Star Wars: The Acolyte címet kapta. Az élőszereplős széria 2024. június 4-től lesz látható a Disney+ kínálatában. A sorozat főszereplői pedig Lee Jung-jae, Amandla Stenberg, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman és Carrie-Anne Moss.

„A fény korában felemelkedik a sötétség”

A The Acolyte a szinopszis szerint egy rejtélyes thriller, amely a Star Wars Köztársaság fénykora korszakának utolsó napjaiban egy titkokkal és feltörekvő sötét oldalbeli erőkkel teli galaxisba kalauzol el minket. Egy egykori padawan újra összeáll Jedi mesterével, hogy egy bűncselekmény-sorozat után nyomozzanak, ám az erők, melyekkel szembekerülnek, sokkal baljósabbak, mint amire valaha is számítottak.

A Star Wars: The Acolyte alkotója, showrunnere és executive producere Leslye Headland. Az executive producerek Kathleen Kennedy, Simon Emanuel, Jeff F. King és Jason Micallef; míg Rayne Roberts és Damian Anderson producerek. Most pedig íme a várva várt első előzetes:

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.