Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,92 Ft
Euró
386,49 Ft
Font
454,30 Ft
Bitcoin
69,549 $

Megszólalt a tízéves kisfiú, akit osztálytársai bántalmaztak a kemecsei iskolában

A fiú azt mondta, haragszik a támadó lányokra, és bár már jobban van, álmában elő szoktak jönni a rossz emlékek.

...svg content...Fotó: Unsplash
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, múlt szerdán brutálisan megvertek iskolatársai egy tízéves kisfiút a kemecsei általános iskolában, akin életmentő műtétet kellett végrehajtani, eltávolították a lépét. Úgy tudni, a fiúra szünetben támadt rá hátulról négy, 10 és 12 év közötti lány iskolatársa. Az incidens kapcsán a fiú annyira emlékszik, hogy hátulról ketten lerántották a földre, majd még ketten csatlakozva hozzájuk, nagy erővel rúgni kezdték az iskola udvarán. A szülők elmondása szerint két fiú segített neki felállni, majd megkerestek egy tanárt, és elmondták, hogy mi történt.

A nyíregyházi kórházban lábadozó gyerek a Blikknek nyilatkozott nemrégiben édesapja társaságában. „Jobban érzem magam, már esténként sincs szükségem semmilyen fájdalomcsillapítóra. Ugyan a műtét miatt még vannak fájdalmaim, de már lábra is tudok állni. Sajnos álmomban elő szoktak jönni a rossz emlékek, ilyenkor újraélem a támadást. De minden rendben lesz velem, hiszem, hogy meg fogok gyógyulni és visszatérhetek a focipályára. Olyan akarok lenni, mint régen” – fogalmazott a kisfiú a lapnak adott interjúban. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Elmondása szerint a támadó lányokra haragszik, de – mivel egy településen élnek – idővel elkerülhetetlen lesz, hogy újra találkozzanak egymással. Az egyik szülője mindig bent van nála, és az ideje nagy részében játszani szokott a telefonján.

Édesapja pedig hozzátette, a fia szeptembertől új iskolába fog járni, de már a húgát és az unokatestvérét is kivették a kemecsei intézményből. Mint mondta, fia már ötéves kora óta focizik, és nagyon aggódnak amiatt, hogy nem fogja tudni olyan intenzitással folytatni a sportot, ahogy eddig csinálta.

„Még egy gyulladást kezelnek rajta, de utána remélhetőleg haza is térhet” – emelte ki az apa. Az Index megjegyzi, a református egyház fenntartásában működő iskola is elismerte az egyik szünetben történteket. A két lánnyal az iskola igazgatója beszélgetett el a várható következményekről, ám az nem derült ki, hogy a jövőben is az iskola tanulói maradhatnak-e. A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt indított büntetőeljárást, az intézmény pedig belső vizsgálatot indított. A hatóságok a folyamatban lévő nyomozásra hivatkozva nem osztottak meg több részletet az ügy kapcsán.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.