Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

Így alakul a boltok nyitvatartása a pünkösdi hosszú hétvégén

A mostani hétvégén lesz pünkösd, ami kétnapos ünnep, tehát három munkaszüneti napra számíthatunk. Már csak az a kérdés, hogy mely napokon lesznek nyitva a boltok.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

A pünkösdi hosszú hétvégén egyedül szombaton lesznek nyitva a boltok, utána sem május 19-én, vasárnap, sem pedig május 20-án, hétfőn nem lehet majd vásárolni – szúrta ki az Infostart a pontosido.hu beszámolóját.

Mint írják, pünkösdkor zárva lesz a legtöbb üzletlánc, így az Aldi, a Lidl, a Tesco, az Auchan, a Spar, a Penny, a CBA és a Príma, a Coop és a Real szintén. Viszont május 21-én keddtől ismét a szokott rend szerint várják a vásárlókat az üzletekben.

De természetesen ahogy más ünnepekkor, így most is lesz olyan, ami nyitva tart majd. Így élelmiszert a benzinkutakon és a benzinkutakon működő boltokban is be lehet majd szerezni az ünnepnapon. Továbbá nyitva lesznek még azok a trafikok, amelyek családi tulajdonban működnek.

Mindemellett a virágboltok, az újságosok és a településeken vagy azok vonzáskörzetében ügyeleti rend szerint működő gyógyszertárak, így ha valamire igazán szükség van, most is tudnak majd hová fordulni az emberek.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.