Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,84 Ft
Euró
386,47 Ft
Font
454,21 Ft
Bitcoin
69,477 $

Fontos információ utazóknak: automatikusan fizet a biztosító, ha késik a gép

Azonnal fizet a biztosító, ha 60 percnél többet késik a repülőgép egy fejlesztésnek köszönhetően, amely hazánkban is elérhetővé tette ezt a fajta biztosítást.

...svg content...Fotó: Unsplash
Külföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az Erste repülőjárat-késésbiztosításával az ügyfelek 16 ezer forint szabadon felhasználható kompenzációt kapnak azonnal, ha a gépük 60 percnél többet késik – írja a Portfolio a bank közlésére hivatkozva.

Kifejtik: a késést nem kell bejelenteni, nincs szükség a légitársaságoktól beszerezhető igazolásokra, az ügyintézés és a szabadon felhasználható kompenzáció kifizetése teljesen automatikus. Akit érdekel a lehetőség, a pénzintézet mobilappján keresztül meg tudja kötni a biztosítást. Soron kívül Autoimmun betegségekre utalhat az, ha valakit gyakran gyötörnek rémálmok

A pénz pedig automatikusan érkezik a számlánkra – teszik hozzá. Egyúttal fontos lehet még tudni, hogy a biztosítás díja utasonként és alkalmanként 1990 forint. Korábban egyébként azt is megírtuk, hogy utazási szakértők összefoglalták, mivel tudunk sok pénzt megspórolni a nyaralásra.

Fontos, hogy kezdjük el időben, minél hamarabb megtervezni az utazást, mert így lesz időnk kivárni a legjobb ajánlatokat is. A témával kapcsolatos részleteket ebben a cikkünkben fejtettük ki bővebben.

Az agyszövetek hibernálása többé nem sci-fi, már a károsodástól sem kell tartani

Nagyon fontos előrelépést értek el kínai orvosok, pár éve ez még elképzelhetetlen volt.