Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,72 Ft
Euró
384,85 Ft
Font
451,15 Ft
Bitcoin
67,529 $

A magyar válogatott komoly előnyhöz juthat az Európa-bajnokság előtt

Marco Rossi nagyon örül annak, hogy egy hosszabb felkészülési időszakot tudhatnak majd maguk mögött az Európa-bajnokság előtt.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik a Magyarország - Koszovó barátságos labdarúgó-mérkőzés előtt a Puskás Arénában 2024. március 26-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint ismeretes, Marco Rossi kihirdette azt a keretet, akik ott lehetnek az Európa-bajnokságon. Nagy meglepetés nem született, viszont még mindig nem tiszta a kezdő, folyamatosan lehetnek változások, miközben a hírek szerint komoly az érdeklődés Gulácsi iránt Angliából, ahol pályafutása legnagyobb lehetőségét kaphatná meg.

Rossi bizakodó a kontinenstorna előtt, és annak is örül, hogy hosszabb felkészülés előtt állnak, ami sorsdöntő lehet. A csapat már május végén megkezdi a munkát, attól a ponttól kezdődően végig együtt fognak dolgozni, hangolván az Európa-bajnokságra, melynek ideje alatt komoly terhelésnek lesznek kitéve a játékosok. Soron kívül Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

„A mi felkészülési időszakunk szerencsére hosszabb lesz, mint az ellenfeleinké. Már május 27-én megkezdjük a munkát, míg a hivatalos FIFA-napok csak egy héttel később kezdődnek.” – idézte az mlsz.hu Rossit a sajtóeseményen, amire sokan voltak kíváncsiak, és nemcsak a keret kihirdetése miatt.

Két felkészülési mérkőzés maradt hátra, amik fontosak lesznek, és hamarosan azt is megtudhatjuk, Gulácsi, vagy Dibusz fogja védeni a kaput az Európa-bajnokságon. „Ez a múltban mindig előnyt jelentett, bízunk benne, hogy ez ezúttal is így lesz. Két felkészülési mérkőzésünk lesz, június 4-én Írországban, 8-án pedig Debrecenben Izrael ellen, ezt követően pedig Németországban fogjuk befejezni a felkészülést, melynek során minden területre maximálisan kiterjed majd a figyelmünk.”

A plusz napok miatt a fizikális felkészülés nagyobb hangsúlyt kap, ugyanakkor ezzel óvatosnak is kell lenniük, mert csak most lett vége a szezonnak. „A plusz napok miatt a fizikai felkészítésre is jobban oda tudunk figyelni, bár ezt azért nem szabad túlzásba sem vinni, hiszen hosszú szezon végén érkeznek majd Telkibe a játékosaink.”

Szijjártó Péter elmondása szerint egyetlen magyar ügynök sincs veszélyben

Szijjártó Péter egy bulvárlap kérdéseire válaszolt.

Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

Magyar Péter valódi vitát szeretne, csakhogy a kormány semmilyen formában nem hajlandó képviseltetni magát ezen eseményeken.

A Diákhitel Központ szerint nem igazak a sajtóban megjelent állítások

A 24.hu friss cikke szerint olyan törvénymódosítást fogadott el a parlament, mely lehetővé teszi, hogy két lépcsőben a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Gránit Bankhoz szervezzék ki a Diákhitel Központ ügyfeleit. A Diákhitel Központ tagad.