Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,72 Ft
Euró
384,85 Ft
Font
451,15 Ft
Bitcoin
67,529 $

Videón, ahogyan lezúznak két Bentley-t az M0-s autóúton

Felfoghatatlanul nagy anyagi kár keletkezett az M0-s autóúton, ahol két Bentley-t zúztak le, melyről videó is készült.

...svg content...Fotó: Unsplash/Andrea De Santis
Baleset

Szabó Kata

Szerkesztő

Vajon mekkora volt annak az esélye, hogy egyszerre két Bentley-t zúznak le az M0-s autóúton? Valószínűleg egészen minimális, mégis megtörtént, ráadásul a luxusautó vezetőinek semmi köze nem volt a balesethez, cserébe viszont csúnyán összetörték az autóikat, amikben súlyos anyagi kár keletkezett.

A Magyar Közút kamerája mindent videóra vett, ami bizonyítékként szolgálhat a nyomozás során. Egyértelműen látszik a felvételen, hogy nem a Flying Spur és a Bentayga vezetője okozta a balesetet, hanem az érkező teherautó, aki lehetséges, élete végéig fizetheti azt az összeget, amiből megjavítják majd a két luxusautót. Soron kívül Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

Nagy sebességgel érkezett a dobozos autó, és minden bizonnyal későn vette észre az előtte lassuló forgalmat. Ugyan próbált korrigálni, már késő volt, és a másodperc tört része alatt több autót is lezúzott. Összesen hat járművet sikerült összetörnie, és kisebb csoda, hogy személyi sérülés nem történt.

„Ez sajnos egy teljesen tipikus baleset, szinten naponta történnek hasonló szituációk. Ezek végtelenül könnyen elkerülhetőek lennének, ha vezetés közben az utat, a forgalmat, a többi közlekedőt figyeljük és betartjuk a sebességhatárokat, illetve a követési távolságot.” – jegyezte meg a Magyar Közút.

Szijjártó Péter elmondása szerint egyetlen magyar ügynök sincs veszélyben

Szijjártó Péter egy bulvárlap kérdéseire válaszolt.

Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

Magyar Péter valódi vitát szeretne, csakhogy a kormány semmilyen formában nem hajlandó képviseltetni magát ezen eseményeken.

A Diákhitel Központ szerint nem igazak a sajtóban megjelent állítások

A 24.hu friss cikke szerint olyan törvénymódosítást fogadott el a parlament, mely lehetővé teszi, hogy két lépcsőben a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Gránit Bankhoz szervezzék ki a Diákhitel Központ ügyfeleit. A Diákhitel Központ tagad.