Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,252 $

Schobert Lara szerint Norbika rossz gyerek volt, tűzriadót csinált egy hotelben

Schobert Lara mindkét öccsére vigyázott, amikor kicsik voltak, és úgy emlékszik vissza azokra az időkre, hogy a nagyobbik öccse igen rossz gyerek volt.

Fotó: Tv2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Ismét egyre többet szerepel a képernyőn a Schobert-család, már Lara és Norbi is. Nemrég derült ki, hogy eredetileg a családfő is bokszolt volna a Sztárbokszban, de a sportorvosa közölte vele, akár meg is halhat a ringben a sztrókja miatt.

Emiatt már nem mutathatja meg, mire képes az 50-es éveiben a ringben egy másik sztár ellen, de a fia igen. Norbi Jr. nagyon keményen készül, izmosabb is, és nem kérdés, hogy győzni száll ringbe az ellenfelei ellen. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

Legutóbb a TV2 képernyőjén tűnt fel nővére, Lara oldalán, aki azt mondta, a lovát vinné magával egy lakatlan szigetre. Végül ők ketten jutottak el a Szerencsekerék VIP döntőjéig, ugyanakkor nem tudták a megfejtést, így pénz nélkül távoztak.

Lara azt is elmesélte, voltak idők, amikor ő vigyázott a két öccsére, de Norbika rossz gyerek volt. „Ezeket a rosszaságait akkor szerette csinálni, amikor én vigyázok rá. Aztán nyilván mindig én kaptam meg.”

Az egyik ilyen rosszasága volt, amikor egy hotelben megnyomta a gombot és tűzriadót csinált. „Csak úgy, szilveszterkor.” Körülbelül 6-7 éves ekkor, és betörte a tűzriasztó gombot, miközben bújócska-fogócskáztak.

Ismét kígyózó sorok lehetnek a benzinkutakon

Mint ismert, a jövedéki adó bevezetése miatt január 1-től jelentős mértékben emelkednek Magyarországon az üzemanyagárak.

Fotos újítás bevezetését jelentette be a Google

Új levélszemét-szűrő rendszerrel bővült a Gmail, amely a hagyományos módszereket is lekörözi a nem kívánt emailek azonosításában és blokkolásában.

Újra a budapesti Advent Bazilika lett Európa legjobb karácsonyi vására

A siker példa nélküli az európai karácsonyi vásárok történetében: soha korábban egyetlen ünnepi rendezvénynek sem sikerült négyszer elhódítani a rangos elismerést.